Het team

Picture

Ons team is hecht en bestaat uit huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, praktijkondersteuners somatiek en dokterassistenten. 

Wil jij ons team komen versterken?
Kijk dan op werkenbijcentrichealth.nl voor openstaande vacatures.

Het team

Ons team is hecht en bestaat uit huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, praktijkondersteuners somatiek en dokterassistenten. 

Wil jij ons team komen versterken?
Kijk dan op werkenbijcentrichealth.nl voor openstaande vacatures.

Picture

Huisartsen

Dhr. Rob Ramcharan

Huisarts

Dokter Ramcharan startte in 1997 in de huisartsenpraktijk Nijldreef (de voorganger van huisartsenpraktijk Gagelhof). Daarvoor werkte hij op de ambulancedienst, eerste hulp en op de afdelingen verloskunde en chirurgie van een ziekenhuis en tijdens zijn huisartsopleiding deed hij ervaring op op de afdelingen cardiologie, interne geneeskunde en psychiatrie.

Dokter Ramcharan oefent het huisartsenvak zo breed mogelijk uit. Zijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgische ingrepen, geriatrie (zorg voor ouderen) en psychosociale begeleiding.

Dokter Ramcharan is 53 jaar oud, getrouwd met Nita en vader van twee zonen: Shivash van 20 jaar en Vishay van 12 jaar oud. Hij houd van wandelen, badminton, koken, tuinieren en reizen.

Dhr. Sinan Kaya

Huisarts

Dokter Kaya studeerde in Istanbul (Turkije) af in de geneeskunde en werkte daar 2 jaar als arts. Tijdens een vakantie in Nederland leerde hij zijn vrouw kennen. In 2004 emigreerde dokter Kaya naar Nederland. Hij volgde een aanvullende opleiding aan de Universiteit Utrecht zodat hij in Nederland als arts kon gaan werken en specialiseerde zich als huisarts. Hij houdt van de veelzijdigheid van het vak en van de spil die huisarts is in de zorg.

Directe aandacht voor patiënten, laagdrempelige contacten en goede zorg, dat is wat dokter Kaya belangrijk vindt. Zijn speciale interesse gaat uit naar kleine chirurgische ingrepen, injecties in de gewrichten en diagnostiek. 

Mw. Ilke Akdogan-Bicer

Huisarts

Dokter Akdogan is sinds maart 2012 werkzaam als waarnemend huisarts bij verschillende huisartsenpraktijken in Utrecht. Sinds april 2014 werkt zij op de dinsdagen bij de huisartsenpraktijk Gagelhof. Dokter Akdogan is getrouwd, heeft 1 kind en woont in Montfoort.

Mw. Anneloes Tervoert

Huisarts i.o.

Vanaf oktober 2021 tot en met oktober 2022 is dokter Tervoert in onze praktijk werkzaam als huisarts in opleiding.

Mw. Hayat Lemjahdi

Huisarts

Dhr. Jorrit Blauw

Huisarts

Assistentes

De assistentes zijn het aanspreekpunt van de praktijk. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, stellen zij u een aantal vragen. In samenspraak met u kan de assistente vervolgens een afspraak voor u maken bij een van de huisartsen, de praktijkondersteuner of u zelf verder helpen.

Onze assistentes houden ook zelf spreekuur en verrichten zelfstandig diverse handelingen. U kunt bij hen terecht voor onder andere het meten van uw bloeddruk, het maken van een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek, hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, het aanstippen van wratten, injecties enz.

Nita

Assistente

Zübeyde

Assistente

Inge

Assistente

Cigdem

Assistente

Nathalie

Assistente

Praktijkondersteuners somatiek

Sinds enkele jaren werken veel huisartsen met een praktijkondersteuner. Een praktijkondersteuner is iemand met een specifieke opleiding op het gebied van de chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, astma/COPD en diabetes. Daarnaast kan de praktijkondersteuner in opdracht van de huisarts verschillende andere werkzaamheden uitvoeren.

De praktijkondersteuners hebben in onze praktijk verschillende spreekuren:

  • Hart- en vaatziekten
  • Ouderenzorg
  • Het afnemen van longfunctietesten
  • Diabetescontroles

Ellen van Ginkel

Praktijkondersteuner somatiek

Ellen van Ginkel begeleid als praktijkondersteuner patiënten met chronische aandoeningen.

Zij deelt de bijzondere interesse van Rob Ramcharan voor de zorg aan de ouderen. Toen in 2010 het ‘Ouderenproject Midden Utrecht’ zich aandiende, is de praktijk daar direct aan deel gaan nemen. Voor dit project heeft Ellen de scholing Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en afgesloten. Zij hoopt met haar bijdrage de kwaliteit van de zorg voor ouderen te kunnen verbeteren.

Verder is Ellen actief bezig met het realiseren van een spreekuur voor mensen met astma en COPD.

Jeanette van Egmond

Diabetesverpleegkundige

Jeanette werkt sinds 2001 als diabetesverpleegkundige. Zij volgt scholingen om hoogte te blijven van de ontwikkelingen en behandelingen in de diabeteszorg, is geaccrediteerd en mag medicatie voorschrijven. Jeanette werkt sinds 2010 in verschillende huisartsenpraktijken Utrecht. 

Praktijkondersteuners GGZ

Manon van den Breul

Praktijkondersteuner GGZ

Humeyra Karaaslan

Praktijkondersteuner GGZ